måndag 12 november 2007

Snäll mot jordklotet

Häromdagen började Maja prata om att man ska vara snäll mot jordklotet. Vi hade ett långt samtal om vad vi kan göra för att vara lite extra snälla mot jordklotet. Så nu kan jag inte, med gott samvete, kasta mjölkförpackningar och annat hushållsavfall som jag egentligen kan lämna på återvinningsstationen. Hittills har det inte känts betungande alls utan bara jättebra. Nu får jag gå ut med soporna när det börjar lukta lite skumt istället för att gå när påsen är full. (Och JA, det är lördagens vinflaskor som syns på bilden...)

3 kommentarer:

Anonym sa...

BRAVO!! Så här ser det ut hemma hos mig med. Diskar mjölkpaket dagligen numera. Allt tack vare Emil som tog upp miljöfrågan hemma hos oss. Även plastförpackningar hittar numera rätt i sorteringsdjungeln. Visst känner man sig lite duktig :-)
Kram Mette

Johanna Wenner sa...

Jag känner mig fantastiskt duktig! :) Jag har dock inte fått iväg något lass till miljöstationen ännu så när ni kommer så får ni vada genom en hall full av osorterat skräp :D

Anonym sa...

Det tycker jag låter bra .Strunta nu i att städa någar veckor. Lata dig och gör roliga saker. Sen låter du mig ta hand om skräpet när jag kommer. :-)
Mette