söndag 25 maj 2008

Majas 6-årskalas

Här kommer äntligen bilderna från Majas 6-årskalas. Vi var i Vikingasalen här i Granlo och vi hade barnkalaset den 11 maj, 13-15. Jag tror att bilder och bildtexter bäst beskriver tilldragelsen.

Maja hade själv fått välja tårta och ljuset var speciellt viktigt. Det skulle vara en rosa glittrig sexa. Vi fick åka runt i fyra affärer för att hitta den, men det var det värt!

Att ge sex barn tutor kanske inte är det allra smartaste, men barnen var väldigt glada och tutorna gick sönder ganska fort...
Maja har blåst ut ljuset
Coola kalasgäster med högljudda tutor
"Hela havet stormar" var beställt som kalaslek
Barnen lyssnar andäktigt på Fredrik som berättar hur skattjakten kommer att gå till. Ännu en gång överträffade Fredrik sig själv med att göra en fantastiskt bra skattjakt som alla barnen uppskattade.
Efter att ha smällt en massa ballonger hittade barnen sex lappar som skulle fogas samman till en ledtråd
Ljup koncentration råder
De två barnen som kunde läsa lapparna, Tim och Maja, gjorde ingen skillnad på vilket håll lapparna var vända. Båda kunde läsa lapparna spegelvända, utan problem. Bevisar det att det är vi vuxna som sen tar bort förmågan...?
De närmar sig skatten...
... som bestod av godispåsar med såpbubblor.
Glad Maja på sitt kalas
Såpbubblor
Lite märkligt ändå att presentöppningen hamnade just innan barnen skulle gå hem. Maja fick jättefina presenter som hon blev väldigt glad för.

Inga kommentarer: